Over ons

Wij zijn i8, specialisten in het ontsluiten van data

Je supplychainsoftware, de apps voor de personeels- en salarisadministratie, het projectmanagement, de verzuimregistratie. Sta je er wel eens bij stil hoeveel data je opslaat in je bedrijfsvoering? De mogelijkheden voor data-analyse in die softwarepakketten zijn beperkt. i8 verstaat de kunst om data te ontsluiten voor uitgebreide analyses. Met ons team van BI-specialisten zijn we groot genoeg om jouw vraagstukken op te lossen en klein genoeg om je de persoonlijke aandacht te geven.

Business intelligence voor uiteenlopende branches

De meest ervaren specialisten in ons team begonnen hun carrière toen de eerste software voor business intelligence op de markt kwam. In de afgelopen jaren is het belang van business intelligence alleen maar gegroeid. Wij zijn gespecialiseerd in oplossingen voor HR-, verzuim-, salaris- en financiële administraties, de schoonmaak-, flex- en uitzendbranche, en productiebedrijven in packaging en food.

Preferred partner

Ook de softwareleveranciers kennen onze kracht. Daarom zijn we preferred partner van:

Heb je vragen?
Laat van je horen

Wil je eens praten over wat we voor jouw business kunnen betekenen? Kom op de koffie op onze unieke kantoorlocatie in de Glazen Boerderij in Schijndel. Je kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen.