Trainingen

Twee dagdelen training voor de optimale inzet van onze BI-oplossingen

Dat jij als gebruiker onze businessintelligenceoplossingen optimaal kunt inzetten voor jouw informatievraagstukken: dat is het doel van onze trainingen. Op je eigen locatie maken we je in twee dagen wegwijs in de basisfunctionaliteiten en geven we je handvatten voor specifieke mogelijkheden. Wil je verder de diepte in? Dat kan, met onze verrassende tips en tricks.

Dagdeel 1 van de businessintelligencetraining

Tijdens het eerste dagdeel van de training behandelen we de basisfunctionaliteiten van de BI-oplossing. We introduceren de cubustechnologie en behandelen de basics, zoals het maken van weergaven, navigeren en selecteren, en opmaken van dimensies. Ook leren we je gebruikmaken van templates, tabellen en grafieken en de verschillende exportmogelijkheden.

De diepte in op dagdeel 2 van de training

Op het tweede dagdeel van de training gaan we verder de diepte in. Met handige tips en tricks leren we je over de verfijnde mogelijkheden voor data-analyse. Denk aan het sorteren en selecteren van leden, asymmetrische selecties, het toevoegen van calculaties en geavanceerde calculatiefuncties. Ook leggen we je onder meer uit welke uitgebreide opties voor grafieken je kunt toepassen, hoe je commentaren toevoegt en hoe je dashboards creëert.

Heb je nog vragen of wil je meer weten over trainingsmogelijkheden?