Partners

Laagdrempelige BI-oplossingen door strategische samenwerkingen

i8 is preferred partner van Nocore, Plan4Flex, Visma Verzuim en Nmbrs. Onze oplossingen gebruik je boven op hun software. Door onze intensieve samenwerkingen kennen we alle ins en outs voor de ontsluiting van data in de systemen en houden we onze oplossingen laagdrempelig en toegankelijk. Jouw voordeel: geen grote investeringen of lange implementatietrajecten.

Geïntegreerde ERP-oplossingen van Nocore voor de flex- en schoonmaakbranche

Nocore Group biedt een volledig geïntegreerde software-oplossing aan meer dan 900 bedrijven in de flex- en schoonmaakbranche. De software automatiseert operationele, financiële en commerciële processen, zoals de verwerking van lonen. Als gespecialiseerde leverancier is het bedrijf een van de marktleiders in beide branches. Aanvullend op de software beschikt Nocore over een servicecentrum waar klanten tijdelijk of structureel diensten kunnen afnemen, zoals loonverwerking en facturering. Klanten zijn er zo van verzekerd dat hun primaire processen altijd doorgaan. In de eigen academy organiseert Nocore product- en kennistrainingen over wet- en regelgeving en onderwerpen op het gebied van de cao. Hierbij werken ze intensief samen met de brancheorganisaties.

Plan4Flex: meer dan planningssoftware alleen

Een platform dat mensen verbindt, dat is Plan4Flex. Want het lijkt wel allemaal om efficiency en geld te draaien in de huidige arbeidsmarkt, maar waar het uiteindelijk om gaat zijn toch de mensen. En allemaal hebben we regelmatig persoonlijke aandacht nodig. Ook daarbij helpt Plan4Flex je. De persoonlijke, snelle en efficiënte dienstverlening waar ze voor staan, zie je terug in hun unieke, gebruiksvriendelijke en praktische software. De leverancier speelt met de software voortdurend in op veranderingen in de uitzendbranche en wijzigingen in wetgeving.

Online verzuimmanagement met Visma Verzuim

Met de online applicatie van Visma Verzuim manage je makkelijk het verzuim binnen je organisatie. De gebruiksvriendelijke software maakt het mogelijk om op een eenvoudige manier samen te werken met alle betrokken partijen. Denk aan de werknemer, de bedrijfsarts en het UWV. Maar ook de arbodienst en verzekeraars. Werkgevers in Nederland beheren via de applicatie dagelijks het verzuim voor zo’n 3,5 miljoen werknemers. Daarmee is Visma Verzuim marktleider in ons land.

Efficiënte hr-processen via het Nmbrs-platform

Nmbrs is een Nederlandse hr- en payrollsoftwareleverancier die ook actief is op de Zweedse markt. De nadruk bij de ontwikkeling van de software ligt op de rol van hr. Daarbij betrekt de leverancier alle sleutelgebruikers, onder wie de medewerkers. Zo zorgt Nmbrs ervoor dat je met minimale inspanning een optimale hr-dienstverlening kunt neerzetten. Met ondersteuning van het Nmbrs-platform verwerk je gegevens efficiënter in alle bijkomende processen. Zodat jij meer tijd overhoudt voor je medewerkers.

Wil jij als softwareleverancier ook een partnerschap aangaan met i8?