Oplossingen

Snel inzicht in je data met de standaard BI-oplossingen van i8

Wij ontwikkelden standaardoplossingen voor de applicaties van Nocore, Plan4Flex, Visma Verzuim en Nmbrs. Omdat we de data met directe koppelingen ontsluiten, kunnen we onze oplossingen snel implementeren. Via een centrale bron combineer je data om tot unieke inzichten te komen. Zodat je gedragen beslissingen kunt nemen voor jouw bedrijfsvoering.

Het mooie: je werkt vanuit één dashboard waarin je één keer een intelligenceopdracht definieert. Die wordt telkens automatisch bijgewerkt. De originele data blijft altijd veilig en intact in de centrale bron.

Creëer je eigen dashboard voor BI-resultaten

Resultaten laat je weergeven op de manier die voor jou het prettigst werkt. Bijvoorbeeld in verschillende grafieken en tabellen, gecombineerd op één scherm. Bovendien kun je bestaande views makkelijk hergebruiken. Wil je snel aan de slag? Maak een jumpstart met onze best practices. Of maak gebruik van onze training voor de slimste tips en tricks.

Branchespecifieke oplossingen voor de flexmarkt, arbodiensten en schoonmaak

Als prefered partner van Nocore leveren wij uitgebreide standaard BI oplossingen voor de flexmarkt. Geïntegreerd met Plan4Flex bieden wij op ieder niveau in de organisatie inzicht in rendement, geplande en gerealiseerde uren maar ook branche specifieke regelingen als WAB worden inzichtelijk gemaakt. Sturen op feiten, daar staan we voor.

Nocore Flex
Nocore Financieel
– Plan4Flex

Werkt je met Nocore Facilitair of ItsClean dan bieden we een zeer complete BI module aan met standaard PowerBI dashboards, dynamische rapportages en handige Best Practices. Analyseren op uren, marges, resultaat of materiaalverbruik kan zowel voorcalculatorisch als nacalculatorisch.

Nocore Facilitair
Nocore ItsClean
Nocore Financieel

Voor klanten van Visma Verzuim ligt er een krachtige BI oplossing klaar! In no time staat de volledige BI module klaar voor gebruik. Liever zelf aan de slag met data? De Odata koppeling levert de data in het juiste formaat! Waar je wilt, wanneer je wilt.

Organisatiespecifieke oplossingen voor finance, hr en verkoop

Automatiseer je financiële planning en analyseer je businessperformance op de werkvloer. Een BI-oplossing die we onder meer kunnen implementeren voor Nocore Financials, FIS2000, Exact en Unit4.

Kant en klare oplossingen voor o.a. NMBRS, Nocore Facilitair en Nocore Flex, ItsClean, Exact Salarisgemak en Visma Verzuim zodat je direct aan de slag kunt. Met sprekende datavisualisaties in een PowerBI dashboard en krachtige dynamische rapportages die gedetailleerd inzicht geven. In- en uitstroom, verlof, verzuim en opleidingen komen tot leven met onze brancheonafhankelijke oplossingen.

Sturen op actuele verkoopcijfers, direct weten hoe de verkooporganisatie acteert. Wij hebben dashboards en rapportages voor diverse software applicaties. Standaard of op maat gemaakt!

Heb je nog vragen over onze BI-oplossingen?

Wil je meer weten over de mogelijkheden van onze standaardoplossingen? Of passend advies voor jouw informatievraagstukken? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard helpen onze specialisten je ook graag bij de implementatie van de oplossing.