Dienstverlening

Snel aan de slag door implementatie en training van i8

Kies je voor een van de standaardoplossingen van i8, dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk aan de slag met je informatievraagstukken. Daarom bieden we volledige ondersteuning bij het inrichten van je businessintelligencetrajecten. Onze technisch specialisten installeren en implementeren het product. In onze training leer je alles over de basisfunctionaliteiten en specifieke mogelijkheden.

Procesoptimalisatie voor Nocore en Plan4Flex

Je werkt aan een belangrijk informatievraagstuk, maar weet de juiste data niet uit Nocore of Plan4Flex te filteren. Herkenbaar? Onze BI-specialisten helpen je graag om je processen te optimaliseren. Grote kans dat we samen met jou de oplossing vinden. Wil je meer informatie over hoe i8 je kan helpen met procesoptimalisatie?

Reken op onze technische ondersteuning

Kun je advies gebruiken bij een informatievraagstuk of zoek je een oplossing voor een technische vraag? Onze specialisten staan voor je klaar. Bel 088-8081018 of stuur een mail naar [email protected].

Maatwerk voor performancemanagement

Heb je specifieke wensen voor je business intelligence? Misschien is het bouwen van maatwerk mogelijk. Wij denken graag met je mee over een goede en to-the-point oplossing.